machine fabriek eerbeek

Nieuws

Wij zijn op zoek naar collega's voor de onderstaande functies:

CNC draaier

CNC frezer

Monteur

Plasma Transferred Arc (PTA) lassen om sterkere, slijtvaste of corrosiebestendige lagen te verkrijgen (hardfacing of cladding). Voorbeelden zijn RVS 307 / 316, Stellite 6 / 21 en Inconel 625.

Klik op de foto voor een YouTube filmpje van het Stellite 6 lassen.
 

      

      

 

MFE heeft zich recent gecertificeerd voor de ISO 14001 Milieumanagement en de ISO 3834-2 Lassen.
Deze uitbreidingen zijn een logisch vervolg op de eerder behaalde ISO 9001 en de VCA*.
Met deze nieuwe certificeringen verwacht MFE nog beter te voldoen aan eisen en wensen van haar klanten, zowel nationaal als internationaal.

Wij leveren draaimetaal in alle maten

Het leveren en producern van draaimetaal is één van de diensten die MachineFabriek Eerbeek ( MFE ) u te bieden heeft. MFE heeft een grote keuze in draaibanken en heeft expertise in lang en slank draaiwerk. Door de grote diversificatie aan CNC draaibanken realiseren wij de mogelijkheid om hoogstaande kwaliteit zonder te veel kosten te produceren in een door u afgestemde deadline.

Voor het draaimetaal van de kleinere afmetingen (tot 3 meter lengte) heeft MFE 4 CNC draaibanken in gebruik en nog een aantal conventionele draaibanken. Voor de grotere lengtes (tot 20 meter) heeft MFE 4 CNC draaibanken in gebruik en nog 4 conventionele draaibanken. Sinds 2010 is er ook een nieuwe CNC draaibank aanwezig die draaimetaal kan produceren met een maximale lengte van 20 meter en een maximale diameter van 2.4 meter.

Het draaimetaal wordt ingezet voor reparatie en toeleveringen. Naast enkelstuks en kleinserie is MFE ook in staat om repeterend massale series te produceren, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de lange ervaring is MFE in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. MFE is ISO 9001 gecertificeerd.

Producten die d.m.v. van draaimetaal worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders.

Het produceren van draaimetaal vindt plaats op draaibanken van o.a. Wohlenberg, Geminis, Okuma, Boehringer en VDF. In de toekomst zal het draaien verder worden uitgebreid om aan alle wensen van de klant te kunnen blijven voldoen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Pagina's gerelateerd aan CNC Draaien:
CNC Draaien | CNC Draaiwerk | Draaien | Draaienmetaal | Draaiwerk | Metaal Draaien | Metaaldraaien | Draaien van metaal | Draaimetaal |