Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

CNC freeswerk. Van klein tot groot.

CNC freeswerk is een van de vele services welke MFE u aanbiedt. Wij hebben een breed assortiment aan CNC freesbanken en kotterbanken en zijn gespecialiseerd in groot CNC frezen alsook het klein CNC frezen. Enkelstuks en serie. Door de grote diversiteit aan CNC freesbanken zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit kostenefficiënt te produceren in de door u gewenste levertijd.

Voor CNC freeswerk (tot 6 meter lengte) hebben wij meerdere CNC freesbanken en kotterbanken in gebruik. Het CNC frezen wordt ingezet voor zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks zijn wij ook in staat om repeterend grotere series te bewerken, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door onze ruim 100-jarige ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Enkele voorbeelden van producten, die mede d.m.v. CNC frezen worden vervaardigd, zijn zuigerstangen, stuurpijpen, schroefassen, walsen, machineframes, cilinderhuizen etc. Door de combinatie van CNC freeswerk met diverse andere bewerkingen zoals CNC draaien, langgatboren, rondslijpen, balanceren en gecertificeerd lassen, zijn wij in staat om producten compleet in huis te bewerken.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.