Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Engineering & Industrial Maintenance

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance wordt de machinebouw en de modificaties aan machines uitgevoerd en de reparatie, service en onderhoud binnen diverse industrieën.

Binnen de afdeling Engineering kunnen we complete machines ontwerpen en detailleren maar ook bestaande machines optimaliseren en verbeteren. Naast het ontwerpen en tekenen voert de afdeling Engineering ook berekeningen uit en geven we technische adviezen over ontwerpen, materialen, lageringen etc.

Reparatie, service en onderhoud wordt door MFE in de breedste zin van het woord uitgevoerd. In samenwerking met de afdeling Engineering kunnen ontwerpen worden verbeterd en de ploeg van MFE monteurs kan de de- en montage verzorgen en voert mechanisch onderhoud en revisies uit, zelfstandig of samen met uw technische dienst.

MFE heeft ervaring binnen diverse industrieën zoals papier, grafisch, non-woven, recycling, levensmiddelen, grondstoffenverwerking etc. Op deze site vindt u alle informatie, voorbeelden, foto’s en referenties van diverse projecten die we hebben uitgevoerd binnen de diverse markten.

Bij MFE vindt u: "Great solutions for industry".