Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Frezen klein en groot

Véél techniek onder één dak

Frezen is een van de services welke MFE u kan aanbieden. MFE heeft een breed assortiment aan freesbanken en kotterbanken en is zowel gespecialiseerd in groot frezen alsook het klein frezen, in enkelstuks en serie. Door de grote diversiteit aan freesbanken zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit kostenefficiënt te produceren in de door u gewenste levertijd.

Voor het frezen (tot 6 meter lengte) heeft MFE meerdere CNC freesbanken en kotterbanken in gebruik. Het frezen wordt ingezet voor zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks is MFE ook in staat om repeterend grotere series te bewerken, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de ruim 100-jarige ervaring is MFE in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. MFE is ISO 9001 gecertificeerd.

Enkele voorbeelden van producten die mede d.m.v. frezen worden vervaardigd zijn zuigerstangen, stuurpijpen, schroefassen, walsen, machineframes, cilinderhuizen etc. Door de combinatie van het frezen met diverse andere bewerkingen, zoals draaien, langgatboren, rondslijpen, balanceren en gecertificeerd lassen, is MFE in staat om producten compleet in huis te bewerken.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.