Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Langgatboren is onze specialiteit

Langgatboren is een van de services welke MFE u kan aanbieden. Met deze investering is MFE in staat om met het langgatboren complete producten in huis te bewerken d.m.v. CNC draaien en frezen, rondslijpen en balanceren. Door de grote diversiteit aan bewerkingen zijn wij in staat om complete producten in de gewenste kwaliteit kostenefficiënt te produceren in de door u gewenste levertijd.

Met de Wohlenberg langgatboormachine kunnen producten met een lengte van 8 meter worden geboord als van 2 kanten geboord mag worden. Bij het langgatboren van één kant is de maximale lengte 6 meter. De minimale boordiameter is 25 mm (kleiner op aanvraag) en de maximale boordiameter is 400 mm. Voor het langgatboren is de maximale werkstukdiameter 850 mm en het maximale gewicht van het product is 12 ton.

MFE is actief binnen zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks en kleinserie is MFE ook in staat om repeterend grotere series te bewerken, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de ruim 100-jarige ervaring is MFE in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. MFE is ISO 9001 gecertificeerd.

Enkele voorbeelden van producten die mede d.m.v. langgatboren worden vervaardigd zijn hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen etc.

Op verzoek sturen wij u onze flyer over het langgatboren.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.