MFE body
machine fabriek eerbeek home

Nieuws

Plasma Transferred Arc (PTA) lassen om sterkere, slijtvaste of corrosiebestendige lagen te verkrijgen (hardfacing of cladding). Voorbeelden zijn RVS 307 / 316, Stellite 6 / 21 en Inconel 625.

Klik op de foto voor een YouTube filmpje van het Stellite 6 lassen.
 

      

      

 

MFE heeft zich recent gecertificeerd voor de ISO 14001 Milieumanagement en de ISO 3834-2 Lassen.
Deze uitbreidingen zijn een logisch vervolg op de eerder behaalde ISO 9001 en de VCA*.
Met deze nieuwe certificeringen verwacht MFE nog beter te voldoen aan eisen en wensen van haar klanten, zowel nationaal als internationaal.

Reparatie

Eén van de hoofdactiviteiten binnen MFE is reparatie in de breedste zin van het woord. MFE verzorgt niet alleen de reparatie van onderdelen, apparaten of machines binnen MFE maar ook bij de klant op locatie. In samenwerking met de afdeling Engineering kunnen ontwerpen worden verbeterd en de ploeg van MFE monteurs kunnen de de- en montage verzorgen en voeren mechanisch onderhoud en revisies uit.

  

De combinatie van de monteurs, het uitgebreide (grote) machinepark en de eigen afdeling Engineering zorgen ervoor dat MFE snel en goed reparaties kan uitvoeren en elke mogelijke service kan verlenen. Op afspraak kan een 24/7 contract worden afgesloten. MFE is VCA* gecertificeerd.