Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Vacature: Calculator m/v (fulltime)

Wij zijn voor MFE Engineering & Industrial Maintenance BV op zoek naar een calculator met ervaring in de metaalbranche.

Wie wij zijn:

De MFE Group levert Great Solutions for Industry en bestaat uit 2 BV’s: MFE Machining & Construction BV en MFE Engineering & Industrial Maintenance BV. Er werken momenteel ca. 80 medewerkers.

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance worden machinebouw, modificaties aan machines, reparaties en service en onderhoud uitgevoerd. Dit binnen diverse industrieën.

Onze afdeling Bedrijfsbureau Engineering ontwerpt en detailleert complete machines, maar ook bestaande machines worden geoptimaliseerd en verbeterd. Naast het ontwerpen en tekenen voert de afdeling Engineering ook berekeningen uit en geven we technische adviezen over ontwerpen, materialen, lageringen etc.

Reparatie, service en onderhoud wordt door MFE in de breedste zin van het woord uitgevoerd. Naast het reguliere mechanische onderhoud en revisies krijgt dit steeds meer een proactief en preventief karakter.

MFE heeft ervaring binnen diverse industrieën zoals papier, grafisch, non-woven, recycling, levensmiddelen, grondstoffenverwerking etc.

Wat je gaat doen:

Als calculator maak je berekeningen voor een grote variatie aan producten en diensten. Dit kunnen diverse reparatie-, las- en verspaningsklussen zijn zoals een aanpassing van een papiermachine, assembleren van machines of onderdelen ervan. Wanneer je hier nog niet voldoende uitdaging in kunt vinden kunnen we je ook een stukje werkvoorbereiding aanbieden; je zet dan je eigen calculaties om naar productie, inkopen van onderdelen en materialen en plant machines en mensen in. Maar, alleen als je werkvoorbereiding leuk vindt en dit als een extra uitdaging ziet. Aan jou de keus! Jouw belangrijkste taak is het goed plannen, calculeren en ervoor zorgen dat klussen op tijd en binnen budget worden uitgevoerd met een hoge kwaliteit.

Wat wij vragen:

  • Mbo-4/Hbo opleiding Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in de metaalbranche
  • Je hebt analytisch denkvermogen
  • Je bent collegiaal, klantgericht en communicatief sterk

Wat wij jou bieden:

  • Een uitdagende baan in een ambitieuze en dynamische werkomgeving
  • Prettige en no-nonsense werksfeer
  • Mogelijkheden tot scholing
  • Een uitstekend salaris met dito secundaire arbeidvoorwaarden
  • Een professioneel team van zeer betrokken collega’s

Binnen MFE heerst er een prettige en no-nonsense sfeer waarbij de inzet van de medewerkers zeer gewaardeerd wordt. Wanneer je bij MFE komt werken heb je een uitdagende en zelfstandige functie in een klein team.

Interesse?
Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van een organisatie die verder bouwt en innoveert? Reageer dan door per e-mail je motivatie met CV te sturen aan Hoofd P&O, Gieni Nijkamp, pz@mfe.nl. Voor meer informatie kun je de website bezoeken: www.mfe.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Lukas Buis telefoonnummer 0313-674674.

Deel dit verhaal: