Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Vacature: Hoofd Personeelszaken m/v (0,4-0,5 fte)

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Hoofd Personeelszaken, die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en uitvoeren van het strategisch P & O beleid.

Wie wij zijn:

MFE Group levert met ca. 80 medewerkers great solutions for industry. MFE Engineering & Industrial Maintenance B.V. is gespecialiseerd in ontwerp, productieoptimalisatie, onderhoud, modificatie en nieuwbouw. MFE Machining & Construction is de specialist in de productie van vaak grote (samengestelde) onderdelen met hoge precisie.

Wat je gaat doen:

Je bent verantwoordelijk voor het gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen van de directie, het management team en de medewerkers op het gebied van P & O. Je geeft leiding aan de afdeling personeelszaken. Je neemt initiatief in opleidingstrajecten en loopbaan begeleiding. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel en voor de personeelsadministratie en verdere digitalisering daarvan. Verder ondersteun je leidinggevenden bij het begeleiden en coachen van medewerkers, draag je zorg voor het beheer van de gehele ziekteverzuimadministratie. Je draagt zorg voor dossiervorming; legt verslagen en overige documenten vast in het betreffende dossier en zorgt dat deze up to date zijn. Je treedt op als projectleider bij P & O gerelateerde projecten.

 Wat wij vragen:

  • Relevante HBO opleiding
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • Visie en analytisch vermogen
  • Kennis van wet– en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid (subsidies) en arbeidsvoorwaarden
  • Accuraat en discreet kunnen werken
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Goede kennis van personeelsadministratie, automatisering (HRM-systemen, MS Office)
  • Stressbestendig
  • Organisatiesensitiviteit en inlevingsvermogen

Wat wij jou bieden:

Werken in een plezierige werkomgeving binnen een zelfstandige functie. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een prettige, open en no-nonsense sfeer waarbij de inzet van de medewerkers zeer gewaardeerd wordt.

Als je belangstelling hebt voor deze functie reageer dan per e-mail door je motivatie met CV te sturen aan Afd. Personeelszaken, pz@mfe.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Han Schoppink, telefoon 0313-674607.

Deel dit verhaal: