Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Vacature: Monteur m/v (fulltime/parttime)

Wij zijn op zoek naar een ervaren Monteur om ons team binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance BV te versterken.

Wie wij zijn:

De MFE Group levert Great Solutions for Industry en bestaat uit 2 BV’s: MFE Machining & Construction BV en MFE Engineering & Industrial Maintenance BV. Er werken momenteel ca. 80 medewerkers.

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance worden machinebouw, modificaties aan machines, reparaties en service en onderhoud uitgevoerd.

Onze afdeling Engineering ontwerpt en detailleert complete machines, maar ook bestaande machines worden geoptimaliseerd en verbeterd. Naast het ontwerpen en tekenen voert de afdeling Engineering ook berekeningen uit en geven we technische adviezen over ontwerpen, materialen, lageringen etc.

Met een ervaren en divers team van monteurs en voormannen voert MFE zeer uiteenlopende reparaties, service en onderhoud in de breedste zin van het woord uit. Naast het reguliere mechanische onderhoud en revisies krijgt dit steeds meer een proactief en preventief karakter. Steeds meer klussen worden in projectvorm uitgevoerd waarbij gespecialiseerde teams eropuit gaan om de klus te klaren.

MFE heeft ervaring binnen diverse industrieën zoals papier, grafisch, non-woven, recycling, levensmiddelen, grondstoffenverwerking etc. MFE is onderdeel van de Geurtsen Groep.

Wat je gaat doen:

Je houdt je dagelijks bezig met de technische uitvoering bij de montage, aanpassing en onderhoud van vaak zeer complexe machines. 70% tot 80% van de tijd ben je extern aan het werk bij onze klanten in Nederland en soms ook in het buitenland. Het ene moment overleg je met een klant over het vervangen van onderdelen of het ondersteunen van de Technische Dienst, het andere moment sta je samen met je collega-monteurs te werken aan een walsenrevisie of de nieuwbouw van een machine. Je krijgt bij de werkzaamheden ondersteuning van een zeer ervaren team in de werkplaats van MFE.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een afgeronde MBO-3 of 4 opleiding (BBL/BOL) Werktuigbouwkunde, Monteur Mechatronica of gelijkwaardig
 • In het bezit van een geldig VCA-certificaat, of je bent bereid deze te halen
 • Rijbewijs B en bij voorkeur ook E
 • Technisch inzicht is een must
 • Je bent kwaliteitsbewust, klantgericht, communicatief sterk en accuraat
 • Reizen is voor jou geen probleem

Wat wij jou bieden:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie
 • Prettige en no-nonsense werksfeer
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Bij gebleken geschiktheid zicht op een vast dienstverband

Zie je in groot en complex werk een uitdaging, ben je een echte sleutelaar, flexibel, heb je een gezonde dosis technische kennis en vind je het niet erg om veel op locatie aan het werk te zijn? Dan ben jij misschien wel de monteur die wij zoeken! Stuur via e-mail je motivatie met CV aan Afd. Personeelszaken, pz@mfe.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Wim Albers, telefoon +31 (0) 313 674 645 of Lukas Buis, telefoon +31 (0) 313 674 627.

Deel dit verhaal: