Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Vacature: Operations Manager m/v (fulltime)

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Operations Manager die, vanuit zijn passie voor de verspaning, het order- en productieproces optimaliseert en de verbeterplannen hiervoor initieert en uitvoert.

Wie wij zijn:

De MFE Group levert Great Solutions for Industry en bestaat uit 2 BV’s: MFE Machining & Construction BV en MFE Engineering & Industrial Maintenance BV. Er werken momenteel ca. 80 medewerkers.

Binnen MFE Engineering & Industrial Maintenance worden machinebouw, modificaties aan machines, reparaties en service en onderhoud uitgevoerd.

MFE Machining & Construction is de specialist in de productie van (samengestelde) onderdelen met hoge precisie. MFE Machining & Construction B.V. is toeleverancier voor gerenommeerde klanten in o.a. de papierindustrie, offshore industrie, scheepsbouw en de metaalindustrie. Hierbij hebben we te maken met vaak niet-alledaags draai- en freeswerk. Bijzondere klussen. Klussen waarvoor je van begin tot eind verantwoordelijk bent zodat je terecht na afloop trots kunt zijn op wat je als echte vakman gepresteerd hebt.

Wat je gaat doen:

Als Operations Manager Machining & Construction coördineer en controleer je alle order gerelateerde werkzaamheden en initieer je verbetertrajecten om het productieverloop (nog) efficiënter te laten verlopen. Dit doe je door een doelmatige inzet te realiseren van machines, materialen, mensen en middelen. Je fungeert intern als technisch aanspreekpunt voor de M&C medewerkers. De Operations Manager geeft op motiverende en coachende wijze leiding aan de productie en het bedrijfsbureau. Je rapporteert de gerealiseerde resultaten aan de Directie en maakt deel uit van het MT.

 Wat wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig
  • Je hebt aanvullende managementcursussen gevolgd
  • Je hebt kennis van moderne optimalisatieprocessen zoals LEAN/OEE/QRM, continuous improvement en 5S
  • Je hebt kennis en ervaring in de verspanende industrie
  • Je hebt ervaring en aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van leiding geven
  • Je bent communicatief sterk zowel intern als extern
  • Je bezit een goed organiserend vermogen
  • Je stuurt op resultaat
  • Je bent flexibel ingesteld en je hebt een positieve instelling

Wat wij jou bieden:

Een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief en organiserend vermogen. Er heerst een prettige, open en no-nonsense sfeer waarbij de inzet van de medewerkers zeer gewaardeerd wordt. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Als je belangstelling hebt voor deze functie reageer dan per e-mail door je motivatie met CV te sturen t.a.v. Miranda Bonekamp, pz@mfe.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Han Schoppink, telefoon 0313-674607.

Deel dit verhaal: