Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Vacature: VERKOOP BINNENDIENST MEDEWERKER MBO/MBO+

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Verkoop Binnendienst Medewerker, die binnen onze organisatie als spin in het web zal functioneren.

Wie wij zijn:

MFE Group levert met ca. 80 medewerkers great solutions for industry. MFE Engineering & Industrial Maintenance B.V. is gespecialiseerd in ontwerp, productieoptimalisatie, onderhoud, modificatie en nieuwbouw. MFE Machining & Construction is de specialist in de productie van vaak grote (samengestelde) onderdelen met hoge precisie. MFE is onderdeel van de Geurtsen Groep.

Wat je gaat doen:

Als internationaal georiënteerde medewerker in de binnendienst ben je hét aanspreekpunt voor de klanten en prospects. Als Verkoop Binnendienst Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van technische aanvragen van onze klanten. Je staat ze telefonisch te woord, behandelt offerteaanvragen, bent actief in de opvolging daarvan en handelt orders af. Je zult nauw samenwerken met het sales team en in de organisatie ben je de zogenaamde spin in het web die binnen en buiten de verkoopafdeling het offerte- en orderbewakingstraject begeleidt. Je bent proactief en alert op commerciële kansen. Je bent in staat om de behoeften van de klant te begrijpen en passende oplossingen voor te stellen. Je communiceert vlot en helder in het Engels en Duits, zowel schriftelijk als mondeling. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

 Wat wij vragen:

  • Je functioneert op MBO+ niveau
  • Je hebt een technische achtergrond
  • Je beschikt over een aantal jaren werkervaring in de binnendienst of in een vergelijkbare functie
  • Je hebt een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Energiek, teamspeler, proactief, commercieel en klantgericht zijn kenmerkend voor jouw persoonlijke stijl en werkwijze
  • Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde werkhouding
  • Je kunt werken met een ERP systeem

Wat wij jou bieden:

Een prettige, open en no-nonsense sfeer waarbij de inzet van de medewerkers zeer gewaardeerd wordt. Het is een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie met bijbehorende bevoegdheden. Je werkt nauw samen met een collega van de binnendienst, verkoop buitendienst en het bedrijfsbureau. Er zullen ook contacten zijn met de collega’s binnen de Geurtsen Groep. Er zijn goede toekomstmogelijkheden binnen de gehele organisatie en er liggen voldoende uitdagingen. Daarnaast zijn er aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een salaris van €3600,- tot €4400,- en de mogelijkheid om door te groeien. Uitdagende projecten maken deel uit van het werk.

Voel jij je aangesproken en ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team? Stuur dan je CV en motivatiebrief aan Afd. Personeelszaken, pz@mfe.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ernst Wolvekamp, telefoon +31 (0) 313 674 611. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deel dit verhaal: