Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Vacature: WERKVOORBEREIDER/CALCULATOR MBO/MBO+

Wij zijn voor deze afwisselende functie op zoek naar een Projectvoorbereider - Planner, die een belangrijk aanspreekpunt wordt voor klanten, leveranciers en collega’s.

Wie wij zijn:

MFE Group levert met ca. 80 medewerkers great solutions for industry. MFE Engineering & Industrial Maintenance B.V. is gespecialiseerd in ontwerp, productieoptimalisatie, onderhoud, modificatie en nieuwbouw. MFE Machining & Construction is de specialist in de productie van vaak grote (samengestelde) onderdelen met hoge precisie. MFE is onderdeel van de Geurtsen Groep.

Wat je gaat doen:

Als Projectvoorbereider - Planner maak je calculaties en werkvoorbereidingen en verzorg je de machineplanning. Bij het uitwerken van de orders koop je ook de benodigde materialen en uitbestedingen in en bewaak je de levertijden daarvan.

Voor deze functie is het handig dat je bijvoorbeeld ervaring hebt bij een productiebedrijf in de metaal. Ook affiniteit met automatisering of het werken met een ERP-systeem is een pre. Je hebt veelvuldig contact met leveranciers en klanten en vormt de schakel tussen verkoop en productie.

Samengevat zijn de werkzaamheden:
Plannen van de productiecapaciteit in een ERP systeem (MKG)
Maken van werkvoorbereidingen en calculaties
Inkopen van materialen en uitbestedingen

Wat wij vragen:

  • MBO+ werk- en denkniveau, met een technische opleiding of achtergrond
  • Ervaring bij een productiebedrijf in de metaal
  • Goede communicatie skills
  • Affiniteit met automatisering
  • Organiserend vermogen
  • Ervaring met verspanende bewerkingen is een pre

Wat wij jou bieden:

Werken in een leuk team, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Er heerst een prettige, open en no‑nonsense sfeer waarbij de inzet van de medewerkers zeer gewaardeerd wordt. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie: € 3.600,00 - € 4.400,00 per maand, afhankelijk van ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! Stuur via mail je motivatie met CV aan Afd. Personeelszaken, pz@mfe.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Albert Mooiman, telefoon +31 (0) 313 674 638.

Deel dit verhaal: