Great solutions for industry
+31 (0) 313 674 674

Draaimetaal

Het leveren en produceren van draaimetaal is een van de diensten die MFE u te bieden heeft. MFE heeft een grote keuze in draaibanken en heeft expertise in lang en slank draaiwerk. Door de grote diversificatie aan CNC draaibanken realiseren wij de mogelijkheid om hoogstaande kwaliteit zonder te veel kosten te produceren in een door u afgestemde deadline.

Voor het draaimetaal van de kleinere afmetingen (tot 3 meter lengte) heeft MFE 4 CNC draaibanken in gebruik en nog een aantal conventionele draaibanken. Voor de grotere lengtes (tot 20 meter) heeft MFE 4 CNC draaibanken in gebruik en nog 4 conventionele draaibanken. Onze moderne 20 meter lange CNC draaibank heeft een maximale diameter van 2,4 meter.

Het draaimetaal wordt ingezet voor reparatie en toeleveringen. Naast enkelstuks en kleinserie is MFE ook in staat om repeterend massale series te produceren, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de lange ervaring is MFE in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. MFE is ISO 9001 gecertificeerd.

Producten die d.m.v. van draaimetaal worden vervaardigd zijn zuigerstangen, hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen, molenassen en droogcilinders.

Het produceren van draaimetaal vindt plaats op draaibanken van o.a. Wohlenberg, Geminis, Okuma, Boehringer en VDF. In de toekomst zal het draaien verder worden uitgebreid om aan alle wensen van de klant te kunnen blijven voldoen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.