machine fabriek eerbeek

Nieuws

Plasma Transferred Arc (PTA) lassen om sterkere, slijtvaste of corrosiebestendige lagen te verkrijgen (hardfacing of cladding). Voorbeelden zijn RVS 307 / 316, Stellite 6 / 21 en Inconel 625.

Klik op de foto voor een YouTube filmpje van het Stellite 6 lassen.
 

      

      

 

Langgatboren is onze specialiteit

Langgatboren is één van de services welke MFE u kan aanbieden. Met deze investering is MFE in staat om met het langgatboren complete producten in huis te bewerken d.m.v. CNC draaien en frezen, rondslijpen en balanceren. Door de grote diversiteit aan bewerkingen zijn wij in staat om complete producten in de gewenste kwaliteit kostenefficiënt te produceren in de door u gewenste levertijd.

Met de Wohlenberg langgatboormachine kunnen producten met een lengte van 8 meter worden geboord als van 2 kanten geboord mag worden. Bij het langgatboren van één kant is de maximale lengte 6 meter. De minimale boordiameter is 18 mm (kleiner op aanvraag) en de maximale boordiameter is 400 mm. Voor het langgatboren is de maximale werkstukdiameter 850 mm en het maximale gewicht van het product is 12 ton.

Langgatboren Langgatboren 1

MFE is actief binnen zowel de reparatie als de toelevering. Naast enkelstuks en kleinserie is MFE ook in staat om repeterend grotere series te bewerken, ook als het gaat om grotere afmetingen. Door de ruim 100-jarige ervaring is MFE in staat om kwalitatief hoogstaande producten te leveren in een hele brede markt. MFE is ISO 9001 gecertificeerd.

Enkele voorbeelden van producten die mede d.m.v. langgatboren worden vervaardigd zijn hydraulische cilinders, stuurpijpen, schroefassen, walsen etc.

Op verzoek sturen wij u onze flyer over het langgatboren digitaal of per post toe. Maakt u dan gebruik van de informatie button.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Pagina's gerelateerd aan boren:
Diepboren | Langgatboren |